Bloggera

Dags för ny manager kanske??


skrivet den 02 aug av Liv, klockan:13:30

The never ending story Lindsay Lohan fortsätter, känns som att tjejen skulle behöva en ny manager eller iaf en ny image för hennes börjar kännas alltmer skamfilad, tjejen är ju ”out of control”.

Efter att bara ha suttit i fängelse i några v så ska hon tydligen släppas för att läggas in på REHAB istället.
 

http://www.expressen.se/noje/extra/1.2083247/lindsay-lohan-lamnar-fangelset

 

Undrar om det hade vart samma sak om det inte vart en kändis det gällt med ett nätverk av en massa människor som jobbar för henne.

 

Tycker det är ganska tragiskt, flera riktigt unga tjejer som blivit superstjärnor långt innan de haft möjlighet att hantera det hela. Ofta dessutom med helt galna och kändiskåta föräldrar som pushar på dem (både tex Lindsay, Brittney mfl) Helt sjukt och kanske inte så konstigt att det stiger dem åt huvudet. Måste vara en fruktansvärt ensam värld egentligen trots alla nätverk, och för att inte tala om falsk.

 

Synd bara att de ska börja missbruka och en massa annan skit, sen tycker jag absolut inte att själva rattfylleridommarna som dessa tjejer ideligen åker dit för är det minsta ok. Herregud har man så pass med pengar borde man väl för tusan ha råd med antingen privatchaffis eller taxi!!!

 

Ja hur som så kan det inte vara kul när ens person mer eller mindre är ett helt företag med jag vet inte hur många anställda och hur mycket press som helst från alla håll.
Men lite intelligence hade ju inte vart helt fel heller, kanske dags att vakna upp och ta tag i sitt liv.

 

För ärligt när senast gjorde Lindsay en film eller syntes i andra sammanhang än nån form av skandaler?  


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed