Bloggera

Går mot säker undergång


skrivet den 04 aug av Liv, klockan:23:44

Trots dagens alla fantastiska uppfinningar så lyckas man inte ens att rädda folk från lunginflammation!!!
Hur är det möjligt eller var det verkligen lugninflamation som Brittany Murphy och hennes make dog av??

http://www.expressen.se/noje/extra/1.2086111/simon-monjack-dog-av-lunginflammation

 Helt otroligt i så fall, vi kan tillverka så avancerad teknik att den nästan har verklig Intelligence, vi kan tillverka en camera som tar 1000 bilder i sekunden (den nya phantom camera ) monster dator och allt annat som man bara kunnat drömma om.
Men vi kan inte ens rädda folk från trivala sjukdomar!!
 Ja ja säker kan man ju heller aldrig vara, skulle inte förvåna mig om det finns en annan dödsorsak bakom (som börjar på d och slutar på roger). 

På tal om teknik förresten, nån rolig snubbe har gett mig en trojan. Har misstänkt att min data haft nåt virus men inte hittat nåt så jag bad en kompis titta på det (bra att ha nån som kan när man själv gett upp). Var inte säker på att det var något men efter ett snabbt test så visade det sig att det mycket riktigt låg en liten ful trojan och lurade i min dator. Blir så sur, vad är det för kul med att sabba andra saker??

 

Men efter systems återställning och lite tillfixning av mitt nätverk så vart det snabbt fixat och jag är glad igen J
Fast det börjar nog som sagt var ärligt bli dags att införskaffa sig en ny data känns det som, denna sjunger på sista versen. Får väl sticka in till stan och kolla på lördag, har ju inte riktigt möjlighet att köpa någon dyr data just nu bara.


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed