Bloggera

Har lugnat ner mig tillräckligt för att reta mig på något annat iaf ;)
http://gt.expressen.se/nyheter/1.2085910/ooops-vilken-tabbe

 

Favoritirritationsmoment nr 2 är för mig vårdslöshet i trafik och det sker ju alldeles för mycket. Tycker en del av lastbilstrafiken är skrämmande rent ut sagt.
Undrar faktiskt över hur det ens kan vara tillåtet med viss typ av tung trafik med tanke på hur mycket som händer, järnväg vore ju mycket säkrare.

 

Det är ju faktiskt så att man även har ett ansvar gentemot andra i trafiken, allt handlar inte om hur snabbt man kan ta sig fram utan även hur man kan göra det på ett säkert sätt. Vet att det är politiskt ”inkorrekt” men tex så kanske ett återkommande test på om man fortfarande har körförmåga vore något för att ha lite bättre control.
Och för alla förvirrade människor som blir stressade när de inte hittar vart de ska, skaffa en gps istället då. Man kommer fram snabbt och utan att vara en potentiell trafikfara.

 

På tal om att inte vara säker och pga det bli en trafikfara, en bekant ringde mig så sent som idag och berättade en helt sjuk grej.
när han körde av motorvägen så mötte han en bil som hade tagit fel på på och avfart och var på väg ner på avfarten!!!!
Det får bara inte hända, då ska man banne mig inte ha körkort. Det finns liksom inga ursäkter i världen mot att göra en sån DUNDERTABBE.

 

En annan trafiksäkerhetssak är alla vägar med hårt tryck som är i ofantligt dåligt skick, tänk om vägverket kunde sluta bygga rondeller och gupp överallt och istället hålla vägarna i ett bra skick!!


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed